Widzę komunikat "Zmieniono układ wykresu"

Ten komunikat oznacza, że układ wykresu, na którym pracujesz, został zapisany w innym miejscu. Możesz kontynuować pracę z układem w bieżącym oknie, ale jeżeli wprowadzisz jakieś zmiany i je zapiszesz, to utracisz wszystkie modyfikacje wykonane na innym urządzeniu, w innej przeglądarce lub karcie. Wyświetlamy ten komunikat, żeby się upewnić, że nie stracisz swojej pracy/analizy.


Strona główna Skaner akcji Skaner Forex Skaner Krypto Kalendarz ekonomiczny Jak to działa Funkcje wykresów Cennik Poleć przyjaciela Dobre Praktyki Centrum Pomocy Rozwiązania internetowe i brokerskie Widżety Wykresy Lekka Biblioteka Wykresów Blog i wiadomości Twitter
Profil Ustawienia profilu Konto i płatności Poleć przyjaciela Wiadomości do działu obsługi Centrum Pomocy Opublikowane Pomysły Obserwujący Obserwujesz Wiadomość prywatna Czat Wyloguj