Chciałbym wyłączyć automatyczne odnawianie subskrypcji, która została zakupiona za pośrednictwem strony internetowej

Możesz wyłączyć automatyczne odnawianie w dowolnym momencie przed automatycznym odnowieniem subskrypcji. Żeby to zrobić, przejdź do Ustawień Profilu -> Konto i płatności -> Anuluj automatyczne odnawianie.