Indeks BIST 100

#XU100 USD/TRY Günlük Görünüm

169
Sabah seans açılışı ile birlikte endekste bozulma olduğunu gözlemledim ve endeks bugün itibariyle Kasım 2020'de başlayan yükselen trend kanalının altına sarktı.
Endeks içinde faaliyet gösteren bir çok şirketin hacimlerine baktığımda alım iştahı olmadığı gibi satış isteğinin de olmadığını farkettim.
Grafikte de göreceğiniz üzere 1502 altında bir kapanış sert bir düzeltmenin sinyalini verebilir ve bu senaryoda tekrar dönüş MA50'nin desteğiyle Fibo 0,786'dan yani 186 USD - 1400'lerden olabilir.
Önemle takip ediyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje i publikacje przygotowane przez TradingView lub jego użytkowników, prezentowane na tej stronie, nie stanowią rekomendacji ani porad handlowych, inwestycyjnych i finansowych i nie powinny być w ten sposób traktowane ani wykorzystywane. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszym Regulaminie.